Делегація Державного космічного агентства (ДКА) України, до складу якої також увійшли представники ДП «КБ «Південне», взяла участь у 20-й Міжнародній виставці військової й авіаційно-космічної техніки FIDAE-2018, яка відбувалася з 3 по 8 квітня в Сантьяго, Чилі. FIDAE — найважливіша аерокосмічна виставка в Латинській Америці, яку проводять раз на два роки. У рамках заходу провідні світові компанії пропонують вироби й послуги аерокосмічного спрямування. Тематичні розділи FIDAE-2018 — цивільна комерційна авіація, космічні технології, захист і оборона, наземне устаткування й технічне обслуговування.
На FIDAE-2018 представлено експозиції 580 компаній і установ з 60 країн.
Під час виставки провели низку зустрічей, спрямованих на розширення присутності українських підприємств на латиноамериканському ринку космічних товарів та послуг.
Комплексно проблематику початку українсько-чилійської співпраці в космічній сфері обговорювали в рамках перемовин із делегацією Підсекретаріату Чилі з питань телекомунікації.
Крім двосторонніх зустрічей делегація ДКА взяла участь у IV космічній конференції «Космос як виклик для людства», у рамках якої обговорювали актуальні питання розвитку космічної діяльності на глобальному рівні й співробітництва із країнами Латинської Америки.

Дніпропетровська область.