За підтримки адміністрації Президента України та Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю в столиці відбулася Міжнародна конференція «VETS: світові практики інтеграції ветеранів до мирного життя». Мета заходу — обмін найкращими практиками між державами щодо інтеграції ветеранів до мирного життя. Ця подія є можливістю для України стати повноцінною учасницею міжнародного діалогу щодо ветеранів.

На знімку: Леся Василенко (ГО «Юридична Сотня», Україна), голова Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю Олександр Третьяков, Філіп Медіч («German Marshall Fund», США).

Фото Олександра КЛИМЕНКА.

У відкритті конференції взяли участь віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, голова Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників АТО та людей з інвалідністю Олександр Третьяков, Філіп Медіч («German Marshall Fund», США), Леся Василенко (ГО «Юридична Сотня», Україна). Під час конференції відбулися панельні дискусії за участі експертних кіл і громадськості Європи, США, Канади, України.