Колишній міський голова, президент Національної академії державного управління при Президентові України Василь Куйбіда на честь свого ювілею подарував жителям рідного міста вечір поезії. В обласній філармонії читали вірші, співали пісень, написаних на слова Василя Куйбіди. Він, випускник математичного факультету Франкового університету, міський голова Львова 1994—2002 років, народний депутат України двох скликань, відомий ще як автор з десятка книг поезії. І це ще одна грань відомого громадського діяча, про яку багато львів’ян і не здогадувалися.

Найтепліші вірші він присвятив батькові та матері, колишнім політичним в’язням. Його патріотична лірика не оминула і події на сході.
Тим часом нинішній міський голова Львова Андрій Садовий завітав на вечір поезії свого попередника і вручив йому «Золотий герб Львова». «В моєму житті ви стали чоловіком, який дав мені імпульс. За це я вам буду завжди вдячний. Міського голову може зрозуміти тільки міський голова», — зауважив Андрій Садовий.
Офіціоз на творчому вечері Василя Куйбіди тривав десять хвилин. Решту часу читали вірші, слухали пісні у виконанні відомих солістів та естрадних виконавців — Наталі Дитюк, Олеся Дяка, Віктора Гембари, Ореста Цимбала. Перед концертом відбулася презентація віршів Василя Куйбіди та автограф-сесія.