У Рубіжному відбулася презентація програмного комплексу «IT-Enterprise» в рамках реалізації проекту «Зміцнення громадської довіри». Комплекс має поліпшити процес надання соціальних послуг населенню міста.
На Луганщині це перший пілотний проект з реформування управління соціального захисту населення в контексті «Прозорий офіс». Він передбачає інфраструктурні зміни — капітальний ремонт приміщень, матеріально-технічне оснащення тощо, а також автоматизацію процесу. 
Імплементація цього проекту значно покращить якість обслуговування жителів Рубіжного, які звертаються до органів соціального захисту населення за всіма видами соціальних пільг, скоротить час очікування та оформлення документів, підвищить рівень обслуговування.
Відучора дано старт впровадженню автоматизованого процесу надання субсидій на житлово-комунальні послуги в Рубіжанському управлінні праці та соціального захисту населення. Процес оформлення заяви та декларації скоротиться з 15—20 до однієї хвилини. Повноцінно «Прозорий офіс» має запрацювати влітку, а далі його позитивний досвід буде поширено і рекомендовано для реалізації в громадах області.