Лідер Радикальної партії на своєму прикладі показав, як дитдомівська дитина може досягти всього у житті.

Олег Ляшко у селі Мокрець на Київщині поспілкувався з дітьми.

Напередодні Дня захисту дітей лідер Радикальної партії Олег Ляшко завітав в дитячий будинок «Надія» в селі Мокрець, що на Київщині. Тут виховується 20 дітей від 3 до 17 років. Політик пообіцяв допомогти закладу із облаштуванням стадіону та новим автобусом, які попросили вихователі. А поки що привіз всім подарунки і підбадьорив.
«Колись я так само, як і ви, виховувався у дитячому будинку та в інтернаті на Чернігівщині. І всього, що маю зараз, я добився сам. Ким ви будете — залежить тільки від вас. Тому добре вчіться, вірте в себе, ніколи не опускайте руки і у вас все вийде. А я зроблю все, щоб ви мали можливість себе реалізувати в рідній країні. Щоб не тільки ті, хто мають папу й маму з мішком грошей, а й кожна дитина в країні могла чогось добитися», — звернувся до дітей Ляшко.
Лідер РПЛ пообіцяв зробити все, щоб ці діти, коли виростуть, мали житло, роботу і гідну зарплату в Україні.
«Коли виходить сирота з інтернату — де їй взяти гроші на житло та на життя? Для того, щоб діти могли себе реалізувати, ми добиваємося відновлення пільгового кредитування житла для молоді. Щоб молодь не по закордонах шукала кращої долі, а тут жила і працювала. І не тільки сироти, а й всі інші діти. Але ключове — це підвищення зарплат. Коли будуть нормальні зарплати, молоді хлопці та дівчата не їхатимуть у Польщу чи Португалію, а працюватимуть в рідній країні», — переконаний народний депутат.
В інтернаті Олег Ляшко завітав до бібліотеки, де поцікавився, що читають діти, та скуштував у їдальні булочки. Також політик зіграв у настільний теніс з дітьми.
«У нас такого тенісного столу не було, але мене життя навчило всього — і в теніс, і в волейбол грати. І я хочу, щоб ви запам’ятали мій сьогоднішній приїзд на все життя. Коли ви доб’єтесь всього у житті, хочу, щоб ви згадували, що Ляшко був для вас прикладом. А я вас не підведу!» — запевнив дітей Ляшко.

Уляна ДВОРАКОВСЬКА.
Фото надано прес-службою народного депутата.