Сто дітей пільгових категорій з усієї області вирушили 1 червня до дитячого табору у селі Горбок Іршавського району на Закарпатті. Відпочиватимуть та оздоровлюватимуться хлопчики й дівчатка протягом двох тижнів. А 2 червня ще 20 дітей поїхали до оздоровчого табору «Зачарована долина», розташованого також у Іршавському районі у селі Осій.
Загалом протягом літа на Закарпатті, інформує прес-служба ОДА, планують забезпечити відпочинком понад 700 юних земляків у оздоровчих закладах у різних куточках країни.
Тим часом у оздоровчий табір «Наталія» у Рахівському районі вирушили 36 ужгородських діток із родин учасників бойових дій, багатодітних та малозабезпечених сімей, а також юні таланти. Відпочинок триватиме три тижні у селі Білин, що в центрі закарпатської Гуцульщини. Діти не приховують своїх сподівань, зокрема «находитися в гори, накупатися в річці, знайти нових друзів». Оздоровлення малечі здійснюється коштом міського бюджету — для цього виділили 197 тисяч гривень.
Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак побажав юним землякам гарного відпочинку, а простежити за умовами в таборі поїхав Роман Воловар, заступник начальника відділу спорту, сім’ї та молоді. Автівка патрульних поліцейських супроводжувала автобуси з дітьми аж до верхів’їв Тиси.

Закарпатська область.