1 червня у місті Дубровиця Рівненської області відбулось урочисте відкриття «Народного стадіону» на базі місцевого навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа».

Зведення стадіону стало можливим за рахунок залучених за ініціативою народного депутата України від фракції партії «Блок Петра Порошенка» Василя Яніцького коштів з державного бюджету, а також завдяки відповідному співфінансуванню з місцевих бюджетів та підтримці підприємств регіону.
За словами народного депутата, новий стадіон відповідає європейським стандартам якості.
«Для футбольних команд району облаштовано роздягальні на 80 місць, а також спеціальні навчальні кімнати для тренерів. Встановлено сучасні душеві та санвузли. Газон футбольного поля засіяно травою, для вболівальників облаштовано зручні глядацькі трибуни», — розповів Василь Яніцький.
Народний депутат наголосив на тому, що підтримка та розвиток спорту — це насамперед розумне вкладення капіталу в майбутнє наших дітей.
«Спорт формує лідерів, вчить ставити мету й наполегливо її досягати, дає неоціненний досвід командної роботи, тому зазвичай люди, які пройшли таку школу, успішно реалізують себе в житті. Спортивне виховання творить здорову націю зі здоровими амбіціями», — наголосив Василь Яніцький.
Після офіційних заходів на стадіоні відбувся міжнародний футбольний турнір «Перлина Полісся» за підтримки Благодійного фонду Василя Яніцького «Наш край». «Участь у турнірі взяли команди з Березного, Вараша, Дубровиці, Століна й Лунінця з Республіки Білорусь. Ці змагання зміцнили дружні відносини між українською та білоруською сторонами», — зазначив Василь Яніцький.