У місті Біла Церква, що на Київщині, за сприяння народного депутата фракції «Народний фронт» Хвичі Мепарішвілі розпочато будівництво наземного пішохідного переходу через залізницю, який поєднає Четвертий мікрорайон міста та вулицю Павличенко.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

«Багаторічні проблеми білоцерківської залізниці нарешті починають вирішуватися. Незабаром перехід через залізничне полотно стане для мешканців міста безпечним та зручним. Місце для зведення пішохідного переходу обрано не випадково, адже щодня сотні містян переходять залізничні колії саме в цьому місці, часто ризикуючи власним життям», — зазначив парламентарій.

Перехід передбачає встановлення спеціальних огороджень, світлову та звукову сигналізацію.

Будівництво переходу здійснює ПАТ «Укрзалізниця», організацію ремонту та облаштування підходів до колій взяло на себе місто. Тож Хвича Мепарішвілі подякував усім причетним до зведення переходу за співпрацю, висловивши сподівання, що «спільними зусиллями вдасться вирішити і інші проблемні точки білоцерківської залізниці».

«Головне — це бажання діяти та вирішувати проблеми, якими б складними вони не здавалися на перший погляд», — наголосив народний депутат.