Медиків Тячівського і Рахівського районів вітали від імені народного депутата Василя Петьовки (на знімку).

«Серед великої кількості професій, покликаних служити людям, чи не найважливішою була, є і завжди залишатиметься професія медика. В усі часи люди шанували і заслужено цінували лікарів, медсестер та їх помічників, адже вони за справу свого життя обрали турботу про здоров’я людей», — каже парламентарій.
Саме в третю неділю червня, коли в Україні відзначають День медичного працівника, маємо можливість висловити вдячність, повагу і шану лікарям, медсестрам, санітаркам і всім працівникам охорони здоров’я. На Рахівщині вітання та подарунки до свята передали помічник народного обранця Михайло Штефко, Рахівський міський голова Віктор Медвідь, Великобичківський селищний голова Йосип Божук, Білинський сільський голова Микола Сагайда, депутати районної ради Михайло Фірка та Василь Медвідь, а також громадські активісти: Лариса Дан, Світлана Попадич, Оксана Ватрала та Світлана Кус.
За доброю традицією лікарів та медичний персонал закладів охорони здоров’я Тячівського району теж привітали від імені Василя Петьовки. Представник народного депутата Степан Тулайдан, заступник голови Тячівської районної ради Ігор Грабарь, депутати обласної ради Неля Дан, Федір Яринич, Роман Каптола, депутати районної ради Марія Яринич, Мар’яна Регуш, Світлана Мейсарош, Василь Плиска, Василь Карпа, Василь Дочинець та Олег Руснак, сільські голови Мар’яна Носа та Олександр Опріш, громадські активісти Андрій Шваб, Віталія Немеш, Павло Бедей, Іванна Куцин, Олена Костяк, Петро Кус, Василь Філіп, Михайло Микитинець, Юрій Олексій, Василь Дем’янчук, Андрій Думнич, Дмитро Опріш, Алла Орос, Людвік Етвеш та Сергій Куцин напередодні свята завітали до кожного медичного закладу, щоби передати слова подяки за сумлінну й нелегку працю, щирі привітання і побажання усіх гараздів. На знак уваги кожен колектив отримав приємні сюрпризи.
Звичайно, що медики вдячні за постійну увагу та турботу, які вони відчувають з боку народного депутата Василя Петьовки. Адже завжди приємно, коли бачиш, що твою щоденну працю цінують і поважають.

Василь НИТКА.
Фото надане прес-службою Василя Петьовки.

Закарпатська область.