Народний депутат Михайло Довбенко взяв участь в урочистому відкритті оновленого відділення поштового зв’язку в Крихівцях Івано-Франківської міської ради та Угринові Тисменицького району. На подію завітав перший заступник генерального директора з операційної діяльності ПАТ «Укрпошта» Олександр Перцовський.

Михайло Довбенко (у центрі, у вишиванці) під час урочистостей у Крихівцях.

Національний поштовий оператор ПАТ «Укр-пошта» здійснює ремонт та автоматизацію відділень зв’язку в населених пунктах, де проживає понад дві тисячі мешканців. Таким чином клієнти «Укрпошти» зможуть повніше і зручніше скористатися послугами зв’язку. Тут встановлено нові комп’ютери, оновлено канали зв’язку. Завдяки цьому значно прискорюється процес оброблення інформації, тож послуги клієнтам надаватимуться набагато швидше, якісніше та без збоїв. Такі нововведення важливі ще й тому, що «Укрпошта» постійно розширює спектр послуг населенню. Зокрема, є можливість здійснення міжнародних переказів та відправлень, експрес-доставки, переказів між картками, оплати послуг, smartbox.
Активно сприяє відкриттю сучасних автоматизованих поштових відділень народний депутат Михайло Довбенко. Крім того як перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності, він підтримав ініціативу керівництва «Укрпошти» щодо розгляду законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо фінансових послуг у галузі поштового зв’язку». Прийняття цього законопроекту сприятиме підвищенню рівня фінансової доступності, збільшенню безготівкових розрахунків у країні, акумуляції додаткових фінансових ресурсів для їхнього використання в інтересах держави, підвищенню соціального рівня громадян, які мешкають у віддалених населених пунктах.
На урочистостях із нагоди відкриття оновлених поштових відділень Михайло Довбенко наголосив, що «Укрпошта» як національний оператор поштового зв’язку зберегла за собою лідерство з довіри населення та є єдиним загальнодержавним механізмом адресного спілкування громадян і найдоступнішою установою для отримання фінансових послуг. В умовах нинішньої демографічної ситуації та значного погіршення сільської інфраструктури працівники «Укрпошти» виконують певну соціальну функцію, позаяк від їхньої роботи, уваги, допомоги залежить ставлення людей до державних органів, зокрема й до влади.

Людмила СТРАЖНИК.
Фото надано громадською приймальнею народного депутата Михайла Довбенка.

Івано-Франківська область.