Благодійну допомогу на суму 250 тисяч гривень надали захисникам країни на Донбасі структурні підрозділи обласного лісогосподарського підприємства «Вінницяоблагроліс».

Про це повідомив на нараді у голови облради виконувач обов’язків генерального директора підприємства Юрій Іорданов. За його словами, йдеться про безплатне надання дров для опалення житлових приміщень. Підтримувати захисників країни, які брали участь у протистоянні з російсько-терористичними військами у Донецькій та Луганській областях, лісівники розпочали з 2014 року. 
«Тоді учасники АТО отримали допомогу від підприємства на суму 410 тисяч гривень, — зазначив Юрій Іорданов. — Відтоді вони щоразу напередодні зими відчувають нашу підтримку. Наприклад, у 2016-му загалом виділено палива на 270 тисяч гривень, торік — на 250 тисяч. Матимуть паливо і нинішньої зими. Уже тепер лісівники визначають потребу у ньому, щоб обігріти домівки вчорашніх воїнів».
Загалом протягом минулого року підприємство «Вінницяоблагроліс» реалізувало дров на суму 48,3 мільйона гривень. З них на 15 мільйонів — бюджетним організаціям. Йдеться про медичні заклади, дитячі садки, школи, інші комунальні установи, що переведені на альтернативні види палива. Дохідна частина від реалізованої продукції зросла у 2,5 разу. Такого показника досягнуто протягом трьох останніх років роботи підприємства. Торік тут сплатили 37,7 мільйона гривень податків.