Ні, це черга не за квитками на матч «Десна» — «Шахтар». Це реалізація пілотного проекту «Укрпошти» у селі Салтикова Дівиця Куликівського району. 11 липня 2018 року. Люди хочуть заплатити за «комуналку».

Раніше вони це робили у сільському поштовому відділенні, яке працювало щоденно. Тепер змушені стояти в черзі до пересувного на вулиці, яке обслуговує їх двічі на тиждень по дві години. Такий графік. Він не влаштовує нікого, але керівництво Чернігівської дирекції не реагує на пропозиції ані селян, ані місцевої та обласної влади. Терпіння селян не безмежне, люди на межі бунту. На всі наші пропозиції приїхати у села та поспілкуватися з людьми реакція керівних поштарів нульова.
Президент України заявив про категоричну неприпустимість закриття сільських поштових відділень. У відповідь керівник «Укрпошти» подав у відставку. Отже, своїх помилок не визнав. Та й залишається відкритим питання, що робити з уже ліквідованими відділеннями. Утім, люди здаватися не збираються. Цьому експерименту треба покласти край.

Володимир ПОВОЗНИК,
заступник голови Куликівської райради.
Фото автора.