У рамках ініціативи «Україна—Солідарність—НАТО» активісти ГО «Солідарна Молодь» та БПП передали видання «NATO: Український вибір» ректорам найбільших університетів Одеси. Ініціатором виступила народний депутат України Ірина Фріз. За її підтримки всі заклади вищої освіти України отримають це видання.
Як зазначає глава ГО «Солідарна Молодь» в Одеській області Сергій Сизоненко, деякі українці ставляться до ідеї вступу в НАТО з побоюванням. «І наше завдання — через поширення правдивої та об’єктивної інформації донести до молодих українців важливість цього кроку для нашої країни», — наголошує він.
А депутат Ізмаїльської міської ради Ігор Скоробреха, як повідомляє прес-служба БПП, передав видання «NATO: Український вибір» студентам ізмаїльських вишів. «Крім історії створення та багаторічної роботи НАТО, у виданні викриваються міфи російської пропаганди щодо альянсу. Тепер кожен студент Ізмаїльського державного гуманітарного університету та Ізмаїльського інституту водного транспорту може ознайомитися з виданням», — зазначив І. Скоробреха.