У розпалі другий етап капремонту автомагістралі національного значення Н-08, що з’єднує Дніпро із Запоріжжям. Дорожники працюють ударними темпами. Нині укладають верхній шар асфальту на межі Солонянського району.
«На Дніпропетровщині 2017 року відремонтували майже 70 км доріг державного значення на криворізькому, донецькому, полтавському та запорізькому напрямках. Роботи тривають і 2018-го», — зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
Нині роботи тривають на двох ділянках у напрямку Дніпра. Одна підрядна організація працює на лівій смузі дорожнього руху в районі села Василівка, інша — на правому боці шосе від повороту на Кривій Ріг у село Братське.
Дорожники вже провели холодне фрезерування покриття й уклали вирівнювальний шар із щільного грубозернистого асфальтобетону. Тепер необхідно укласти верхній шар із щебенево-мастикової суміші.
Щодоби запорізькою трасою проїжджають майже 12 000 автомобілів, третина з них — вантажівки.
Таке глобальне оновлення автомагістралі відбувається вперше за роки незалежності України. Загальна його вартість — понад 1 млрд грн.

Дніпропетровська область.