Народний депутат України, голова підкомітету з питань газової, газотранспортної галузі та політики газопостачання Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Андрій ЛОПУШАНСЬКИЙ (фракція Блоку Петра Порошенка) провів ряд зустрічей з мешканцями міста Сколе та громадою сіл Козьова та Нижнє Синьовидне.

Парламентарій поспілкувався з виборцями, дізнався про актуальні проблеми, які турбують мешканців, щоб посприяти у їхньому розв’язання, — інформує прес-служба фракції БПП.

У місті Сколе Андрій Лопушанський прозвітував про свою роботу в парламенті, розповів про нещодавно прийняті законопроекти, про питання, над якими працює влада, а також про свою роботу на окрузі.

Присутніх на зустрічі з депутатом людей цікавили питання залучення інвестицій у Сколівський район, проведення ремонтів шкіл та систем опалення у бюджетних установах, облаштування вуличного освітлення у селах тощо.

Як розповіла голова Сколівського районного осередку партії «БПП «Солідарність» Галина Лесько, Андрій Лопушанський чимало сприяє у проведенні ремонтних робіт у дитячих садочках району. Зокрема, на садочок у с. Жупани було виділено 80 тис. грн для проведення ремонту приміщення. На садочок у с. Гребенів було виділено 15 тис. грн на придбання техніки: комп’ютера та принтера.

Говорили на зустрічі й про соціальну сферу, проблеми з переробкою та утилізацією сміття, необхідність врегулювання ситуації з оформленням земель за межами населених пунктів на користь мешканців, які тут проживають.

Після зустрічі з громадою народний депутат провів особистий прийом виборців.

Вл. інф.