У Кременчуці урочисто ввели в експлуатацію новий сучасний житловий будинок. Головною особливістю розташованої у провулку Героїв Бреста, 77А багатоповерхівки є наявність у ній доступного житла. Зокрема, 45 із 76 квартир було придбано на пільгових умовах, які, власне, й дали змогу купити помешкання європейського зразка певним категоріям громадян без особливих статків.

Це сталося завдяки реалізації одразу кількох житлових програм, які в наддніпрянському місті фінансуються з державного, обласного та міського бюджетів. Ідеться про пільгові кредити від Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву або співфінансування істотної частки вартості помешкань із відповідних кошторисів.
Тож присутні на згаданих урочистостях керівники області, міста й Держмолодьжитла наголошували на тому, що в цьому випадку маємо позитивний приклад плідної співпраці органів влади та місцевого самоврядування різних рівнів. Посадовці також вручили ордери на квартири та ключі від них щасливим новоселам. Серед інших їх одержали представники 22 родин учасників АТО, 17 багатодітних сімей, а також учасниця Паралімпійських ігор Наталя Кобзар.
За словами міського голови Кременчука Віталія Малецького, введення в експлуатацію нових сучасних будинків із доступним житлом стає для індустріальної столиці Полтавщини доброю традицією. 

Полтавська область.