Один із напрямів роботи народного депутата Марії Іонової (БПП) — допомога в оздоровленні дітей. Так, нещодавно депутат посприяла відпочинку дітей із кримськотатарських родин. Протягом місяця вони перебували у літньому таборі міжнародної школи «Хаджибей» (Hajibey) в Одесі.
«Колектив табору підготував цікаву програму, що містила вивчення основ релігії, науково-інтелектуальний, пізнавальний та спортивний напрями. Кожен день був насичений екскурсіями визначними місцями Одеси, конкурсами, вікторинами, квестами та майстер-класами», — пише про цей відпочинок громадська організація «Кримське дитинство» на своїй сторінці у Фейсбуці.
ГО «Кримське дитинство» висловила величезну вдячність, зокрема народним депутатам Марії Іоновій та Рефату Чубарову (глава Меджлісу кримськотатарського народу), главі ОДА Одеської області Максиму Степанову за сприяння в організації відпочинку дітей.
«Ми вдячні також колективу літнього табору Hajibey за змістовний відпочинок для наших дітей та їхні усмішки! Добро неможливо роздати. Воно весь час повертається. Нехай воно повернеться всім, хто поряд із нашими дітьми!» — наголосили в громадській організації.

Вл. інф.