Активісти найавторитетнішої волонтерської організації обласного центру — Полтавського батальйону небайдужих — продовжують збирати і відправляти посилки нашим воїнам на передову. Зокрема, днями туди з Полтави надійшли два прилади нічного бачення та дизельний генератор.
Останній коштував понад 16 тис. грн. Усієї необхідної суми на волонтерському рахунку не знайшлося. Водночас генератор замовили їм бійці однієї із рот 72-ї бригади, котрим таке надійне автономне джерело світла було конче необхідне... Щоб викупити його, волонтери спочатку позичили частину коштів у знайомих. А потім, як і завжди, через соціальні мережі кинули клич про необхідність поповнити знайому багатьом скарбничку. На фінансову підтримку доброчинців довго чекати не довелося. Тож небайдужі вже і новий дизельний генератор на Світлодарську дугу відправили, і зі своїми боргами розрахувалися...
Устигли отримати також слова щирої подяки від захисників України з-під Мар’їнки, куди відправляли один із приладів нічного бачення. Найвищою нагородою для себе вважають таке зізнання воїнів: «Ваш прилад цієї ночі нам дуже допоміг».
Разом із спорядженням полтавські волонтери надсилають нашим бійцям дитячі малюнки. І водночас підтримують дітей у прифронтовій зоні. Зокрема, днями спакували й відправили в Авдіївку окрему посилку з дитячим одягом та іншими речами для тамтешніх інтернатних закладів і малозабезпечених сімей.