Народний депутат Михайло Головко (позафракційний) відвідав свій виборчий округ на Тернопільщині. Депутат, зокрема, взяв участь в урочистих святкуваннях у селах Старий Тараж та Куликів Кременецького району.

«Кожне свято села — унікальна подія, а також хороша нагода зустрітися з громадянами та поспілкуватися. У неділю мав нагоду відвідати врочисті святкування у селах Старий Тараж та Куликів Кременецького району. Привітав громадян з їхнім святом та мав безліч розмов з українцями, де зміг почути настанови виборців», — написав обранець у своєму Фейсбуці.

Побував М. Головко і в селі Великі Загайці Шумського району, де відбувся районний Кубок пам’яті з футболу імені загиблого воїна Романа Мусія. «Мав приємність особисто привітати команди, подарував футбольні м’ячі та вручив грошові винагороди учасникам та переможцям турніру. Боролися за Кубок чотири команди: с. Великі Загайці, м. Кременець, команда Тернопіль АТО та с. Матвіївці, які у грі і вибороли перше місце», — повідомив депутат.

Відвідав він і місто Скалат, де одночасно відбувалося святкування Дня замку та Дня міста: лицарські бої, патріотичні виступи та море позитива на святі. «Привітав мешканців та гостей славного Скалата. Хочеться, щоб місто з кожним роком розквітало і ставало гарнішим для мешканців та туристів, адже Скалат має неабиякий потенціал та перспективи», — наголосив він.