Під час соціальної ініціативи «Благодійна кава» її організатори планують зібрати кошти на підготовку до школи дітей воїнів АТО. Акція відбудеться 21 серпня в різних куточках Львова та області.
«Дуже важливо, коли бізнес-середовище долучається до соціальних ініціатив. ГО «Ділові Українські Жінки» виступила з пропозицією організувати таку акцію. За кошти, що зберуть найближчим часом, закуплять подарунки для дітей воїнів АТО та з числа внутрішньо переміщених осіб», — повідомив заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Віктор Степанюк.
Зібрані кошти скерують на придбання шкільного приладдя до 1 вересня.
«21 серпня в різних куточках Львова: кав’ярнях, ресторанах — можна буде випити горнятко смачної запашної кави та зробити добру справу. Це не обов’язково ресторани та кафе, можуть бути офіси підприємств різних установ та закладів», — наголосила президент ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» Юлія Жишко. До ініціативи вже долучилися понад 10 закладів, які перераховуватимуть 50% вартості кави на добру справу. Окрім того, за словами керівника напряму «Розвиток та освіта» ГО «Ділові Українські Жінки у Львівській області» Оксани Черепанич, у закладах планують додатково встановити скриньки, куди можна буде кинути пожертви. Кафе та ресторани, що братимуть участь у акції, матимуть відповідні позначки на дверях.