У селі Клюсівка Новосанжарського району, що на Полтавщині, завершилося літнє оздоровче таборування родин ветеранів АТО. Відбувалося воно на базі тамтешнього дитячого православного табору «Джерело», яким опікуються Полтавська єпархія УПЦ Київського патріархату й активісти громадської організації «Команда небайдужих».
Саме волонтери згаданої ГО за підтримки меценатів улаштували для колишніх бійців та їхніх дружин і дітей такий змістовний відпочинок уже втретє. Цьогоріч сюди приїхали 12 родин із Полтавської, Волинської, Кіровоградської та Сумської областей. Усі вони протягом тижня релаксували серед мальовничої природи, брали участь у захоплюючих командних іграх, майстер-класах і фотосесіях, малювали, співали, танцювали... Власне, для кожного з дорослих і дітей знаходилося заняття до душі.
Водночас захисники України та їхні дружини, котрі чекали чоловіків із фронту, вчилися стабілізувати свій емоційний стан, підтримувати один одного, вирішувати конфліктні ситуації без шкоди для загальної «погоди» в домі. У цьому їм допомагали представники всеукраїнської громадської організації «Побратими». Тож прощаючись із новими друзями, учасники таборувань дякували організаторам і говорили про те, що вони роз’їжджаються по домівках переповненими яскравими враженнями, позитивними емоціями і корисними знаннями.