Голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вручив почесну відзнаку «За розвиток регіону» голові субделегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Лоренцо Редальє (на знімку) у зв’язку із закінченням його роботи на території Луганської області. Він подякував пану Редальє за значний особистий внесок у сприянні захисту життя і гідності людей, які постраждали через збройний конфлікт, наданні допомоги найуразливішим категоріям населення у подоланні економічних труднощів.

«Сподіваюся, що всі наші подальші проекти буде також успішно втілено», — зазначив 

Л. Редальє. За його словами, МКЧХ в Україні розглядає плани стосовно збільшення діяльності на території Луганської області. Зокрема, будуть реалізовані не лише проекти з відновлення життєдіяльності, а й такі, що дозволяють людям створювати власний бізнес та заробляти на життя самостійно. «Як пілотний проект ми імплементували підтримку мікробізнесу в Щасті, зараз плануємо розширяти його в Станично-Луганському районі», — повідомив він.  

Л. Редальє представив свого наступника на посаді голови субделегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні — Себастьяна Фюстьє.

Луганська область.

Фото прес-служби Луганської ОДА-облВЦА.