Депутат Вінницької облради Геннадій Вацак закликав земляків повертатися додому із заробітків. За ініціативи успішного підприємця і за його кошти створено парк у мікрорайоні машинобудівного заводу в рідному місті депутата — Могилеві-Подільському.

На знімку: на відкритті «Родинного парку» можна було побачити багато усміхнених дитячих облич.

Фото з сайту Вінницької облради.

Завершується також створення будівельної компанії з чотирьох заводів, у намірах — спорудження кондитерської фабрики.

— Цього року запускаємо нове підприємство — будівельний альянс «Камелот», — наголосив Геннадій Вацак під час відкриття «Родинного парку». -До його складу входять чотири заводи — асфальтний, бетонний, з виготовлення металоконструкцій, тротуарної бруківки та бетонних виробів. А наступного року плануємо почати будівництво кондитерської фабрики. Тому закликаю земляків могилівчан, які нині на заробітках у близьких і далеких світах, повертатися додому, до рідних сімей. Робочі руки потрібні будуть у рідному місті. З’являться нові робочі місця з гідною зарплатою.

Відкриття нового місця відпочинку для дітей і дорослих стало для мешканців мікрорайону, розташованого поруч з Дністром, гарним святом. Назву парку обирали колективно. Доки тривали роботи, пан Вацак запропонував містянам вносити пропозиції. Під час опитування найбільше голосів набрала назва «Родинний парк».

«Багато з нас, присутніх на святі, виросли у цьому мікрорайоні, — зазначив Геннадій Вацак. — Пригадую тут і свої дитячі роки. Саме тому мікрорайон є найріднішим місцем, бо асоціюється з дитинством. Таким залишиться назавжди для кожного, хто народився і виріс у прекрасному місті над Дністром, яким є наш Могилів-Подільський».

Міський голова Могилева-Подільського Петро Бровко від імені мешканців міста висловив щиру подяку підприємцю і його сім’ї за ще один чудовий подарунок громаді. Це не перший «автограф» мецената. Прикордонне місто прикрасили фонтанна площа, упорядкована набережна Дністра. Роботи також виконувалися за кошти підприємця Вацака. Очолюване ним підприємство підтримує обдаровану молодь, допомагає місцевому прикордонному загону, захисникам країни на Донбасі. «Родинний парк» для підприємця став найближчим проектом з багатьох реалізованих. Пан Вацак дав слово мешканцям мікрорайону продовжити облагородження рідного міста.

Вінницька область.