У місті Броди, що на Львівщині, відкрили елеваторний комплекс, який складається із 8 силосів місткістю по 500 тонн кожен. Загальна виробнича потужність елеватора зі зберігання насіння та насіннєвого матеріалу становить 15 тис. тонн.

На знімку: такий вигляд має сучасний елеваторний комплекс.

Фото надано прес-службою Львівської ОДА.

Його побудувало ПП «Західний Буг» — аграрна компанія, основним напрямком діяльності якої є вирощування зернових, технічних та кормових культур, їх зберігання та реалізація.

«Команда підприємства сьогодні вчергове демонструє, як можна долучитися до того, щоб розвивати свою господарку, розбудовувати місцеві громади, регіон та, зрештою, будувати всю країну. Дякую за те, що ви дійсно соціально відповідальний бізнес та своєю продукцією популяризуєте Україну за кордоном», — зазначив у вітальному слові перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

Також він додав, що завдяки співпраці аграріїв, підприємців із владою Львівщина сьогодні активно розвивається в різних напрямках, у тому числі агропромисловому. За останні три роки, починаючи з 2016-го, на території Львівської області запрацювали майже 200 нових виробничих потужностей. На Львівщині створена Служба інвестора, яка супроводжує на кожному етапі той інвестиційний проект, який реалізується на території області. «Упродовж останніх років збільшується кількість робочих місць.

Динамічно зростають і експортні можливості Львівщини. Також ми інвестуємо кошти насамперед у соціальну і дорожню інфраструктуру. Це нам вдалось реалізувати завдяки власним зусиллям кожного окремого мешканця області, а також законодавчим ініціативам Президента України», — додав Ростислав Замлинський.

«Бути в Європі ми зможемо лише тоді, коли ми будуватимемо сучасні конкурентні об’єкти, які вироблятимуть сучасну конкурентну продукцію. Я гордий тому, що це робиться на Львівщині, і що ми до того дотичні. Щороку компанія «Західний Буг» інвестує в будівництво приблизно 25 млн грн. Це виробничі потужності або об’єкти соціальної інфраструктури для власних працівників», — розповів заступник директора ПП «Західний Буг» Юрій Одноріг.

Львів.