Одяг на будь-який смак можна було знайти у Хмельницькому, коли місцеві модельєри представили проект «Мо/Дні», який відкрили на даху торгового центру, і показали дизайнерські речі від місцевих виробників. 

Проект став одним із переможців громадських ініціатив, який частково був профінансований з міського бюджету. В рамках акції у «Мистецькому дворику», що розташований у Хмельницькій дитячій музичній школі № 1, працювала маркет-зона, де були представлені різні речі. Там можна було приміряти та придбати ексклюзивні дизайнерські речі від українських брендів, а на «барахолці» знайти красивий одяг, прикраси, книги за помірною ціною. У фрімаркеті взагалі можна було взяти речі безплатно або обміняти.
Долучились до проекту і юні моделі. Показ дитячого та підліткового одягу відбувався просто неба у центрі міста. Стильне свято для хмельничан створили найменші представники модної індустрії з агентства «Little angel», які виступили в одязі найвідоміших виробників дитячого та підліткового одягу Хмельницького.