Того вечора Сєверодонецьк зібрав на площі Перемоги десь 50 тисяч городян і гостей. Точніше, їх зібрав «Квартал-95», який давав тут безплатний концерт. Артисти на виступ трохи спізнилися — дорогою збилися з маршруту.

— Їхали дуже швидко, але заїхали не туди, куди треба, — опинилися лише за 50 км до лінії розмежування, — пояснив Володимир Зеленський журналістам і пожартував: мовляв, Кошовий міг би до дому, до Луганська, і пішки цю відстань пройти.
Кошовий додав:
— Про те, що в області тривають воєнні дії, говорять тільки блокпости. Коли проїжджаєш їх і бачиш наших хлопців при повному військовому екіпіруванні, виникають особливі відчуття. Я взагалі майже вдома. До мого окупованого міста 120 км.
У «квартальців» добра традиція — відзначати День Незалежності безплатними концертами на Донбасі. Торік вони виступали в Краматорську, зібравши 50 тис. жителів. Цього — Сєверодонецьк, і теж 50 тисяч глядачів. 
«Квартальці» поділилися своїми планами. По-перше, на каналі «1+1» скоро з’явиться «Жіночий квартал». Перед Новим роком «квартальці» порадують новим гумористичним фільмом «Ти, я, він, вона», а на початку вересня телеглядачі побачать оновлений випуск смішних новин «Чисто ньюс».
Є й ще один проект — тут збираються знімати «Гуцульський вестерн» — історичну драму про події другої половини ХІХ століття. Це історія любові, сім’ї, протистояння братів. Кажуть, сценарій дуже сильний, написали його автори «Кварталу». Вийшло щось середнє між «Тінями забутих предків» і американським вестерном. Фільм зніматимуть, якщо «Квартал» виграє тендер, у якому нині бере участь. Крім того, тривають зйомки серіалу «Слуга народу».

Луганська область.