У Самарському районі Дніпра, на житловому масиві Придніпровськ, за кошти народного депутата, голови міської організації БПП Тетяни Ричкової встановили сучасний дитячий майданчик. На свято зібралися понад 200 дітей і дорослих, повідомляє прес-служба партії.

«Цей дитячий майданчик ми збудували, виконуючи прохання і побажання мешканців району. Вирішили застосувати дещо інший підхід, ніж це роблять у нас в місті. Врахували й те, що бачили в європейських містах. Будівництво тривало майже два місяці.

Майданчик — сучасний, із гумовим покриттям, він відповідає всім нормам безпеки. У Придніпровську він перший такого типу і, думаю, не останній. Дуже хочеться, щоб це місце відпочинку радувало мешканців району багато років», — розповів Владислав Тітарев, помічник народного депутата Тетяни Ричкової.

«Такий майданчик був дуже потрібен. Ми чекали його відкриття, все дивилися, коли нарешті завершать роботи. Враження дуже хороші», — каже пані Олена, котра привела сюди свою доньку Дарину, ученицю молодших класів. У захваті від гойдалок і десятирічний Єфим, якому також дуже сподобалось танцювати з аніматорами.

«Придніпровськ — один із найвіддаленіших куточків міста. Не всі батьки разом із дітьми можуть часто виїжджати в центр на дитячі розважальні заходи. Тому міська партійна організація наближає їх, щоб родини могли разом проводити дозвілля у своєму районі. Про інші проекти місцеві мешканці можуть дізнатися в нашій громадській приймальні», — зазначила керівник Самарського районного осередку партії Олена Стародубець.

Нагадаємо: лише цього року за ініціативи та сприяння Тетяни Ричкової на житловому масиві Придніпровськ відкрито чотири шкільні футбольні поля.

Дніпровська міська організація БПП приділяє велику увагу ініціативам, спрямованим на спільне сімейне дозвілля. Зокрема, майже 300 дітей із батьками стали глядачами й учасниками проекту «Веселий калейдоскоп», який із квітня по серпень 2017-го здобув чимало прихильників і стартував у новому форматі наприкінці серпня нинішнього року. Локаціями проекту є дитячі майданчики та двори у віддалених куточках міста.