Плин нашого розміреного життя часом порушують найнепередбачуваніші обставини. Так, у березні цього року мій брат Михайло потрапив до Знам’янської лікарні ім. Лисенка з діагнозом інсульт. Майже місяць лікувався в неврологічному відділенні. Обстеження в Кропивницькому показало пухлину головного мозку. Терміново була потрібна дорога операція в Інституті нейрохірургії ім. акад. А. П. Ромоданова НАМН України.
У розпачі ми зверталися по допомогу до місцевої влади й до багатьох організацій. Спасибі, що відгукнулися й надали посильну допомогу друзі та сусіди.
Величезне спасибі співробітникам інституту на чолі з директором Анатолієм Морозовим, які увійшли в наше становище й надали екстрену допомогу. Вони буквально по крихтах зібрали необхідні медикаменти й зробили операцію.
Завдяки золотим рукам і досвіду професора Володимира Розуменка, анестезіолога Інни Іванович і їхніх колег операція завершилася успішно. Післяопераційну реабілітацію брат пройшов у турботливого лікаря-нейрохірурга Артема Розуменка.
Особлива подяка медперсоналу відділення за їхню сумлінну працю, чуйне ставлення, затишні палати, смачні обіди.
У такі моменти розумієш, наскільки важливо своєчасне фінансування медичних закладів і повноцінне забезпечення безплатними ліками важкохворих. Адже в складній ситуації може опинитися кожен, а відлік часу для порятунку часом іде в днях і годинах.

З повагою і вдячністю 
Тетяна ПОЛЯКОВА.

Знам’янка Кіровоградської області.