Ужгород:

В урочистостях з нагоди присвоєння Мукачівському прикордонному загону найменування «імені героїв Карпатської Січі» взяли участь голова Держприкордонслужби Петро Цигикал і очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, керівники правоохоронних структур області (на знімку).

— Віднині Мукачівський прикордонний загін носитиме почесне найменування героїв Карпатської Січі, які стали першими захисниками самостійності Карпатської України, її кордону і прикладом мужності та героїзму, — наголосив очільник Держприкордонслужби.
До складу цього загону входять 32 застави. Він охороняє ділянку нашого кордону з двома європейськими країнами довжиною 467 км.
Петро Цигикал додав також, що з початком російської агресії прикордонники Мукачівського загону одними з перших відбули для виконання завдань на Донбасі. 670 військовослужбовців цього підрозділу взяли участь в антитерористичній та Операції об’єднаних сил, 92 з них відзначені державними нагородами.
Учасники урочистостей, як поінформували з прес-служби ОДА, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих прикордонників, котрі віддали життя за незалежність України.

Фото прес-служби ОДА.