Ви співаєте колискові своїм малюкам? Сучасним матусям простіше ввімкнути музику або аудіоказку перед сном і йти собі займатися своїми справами. А дарма. Сповнений любові та ніжності, мамин голос здатний на магічні речі! Саме в стані дрімоти малюк найбільше відкритий до сугестії — м’якого програмування. В цей час мама може навіяти дитині образи її довгого та щасливого життя, а ще запрограмувати на видужання та подолання страхів. Будьте певні: малюку не важливо, чи є у вас голос, слух, головне — це енергетика найріднішого у світі голосу!

На жаль, не завжди легко знайти гарні колискові українською, а тим паче — сучасні та легкі, які добре запам’ятовуються. Із цим зіткнулася і дитяча письменниця Галина БУДІЛОВА, коли народився її синочок. У результаті виникла збірка з 16 її авторських колискових «На добраніч, Сонечко!». А проілюструвала її талановита художниця і мама двох діточок Аліна ЛОБАНОВА.
Книжка — із секретом! У ній є особливі колискові для дівчат і для хлопчиків, більшість із них — персоналізовані, тобто в текст можна ввести ім’я дитини. Також письменниця спростила мамам життя, помістивши у збірку QR-коди. За ними можна перейти на YouTube-канал, прослухати їх у виконанні співачки Аріни ЛИТВИНЧУК і заспівати.
«Голос мами — це як еліксир щастя для дитини. Хотілося створити добрі та красиві колискові. Я ще не стала мамою, але мрію про двійняток-дівчаток і вірю в те, що мрії здійснюються! Тому попросила Галину написати колискову для двох діточок», — розповідає співачка.
Пані Галина впевнена, що мамин голос має терапевтичний ефект для малюка, і своєю книжкою хоче залучити матусь та діточок до спільної творчості.
«Ця книга — справжній мамин помічник. Ми навіть залишили порожні місця для маминої творчості. Щоб вона могла внести зміни до тексту і на готову музику за готовим паттерном створити максимально персоналізовану колискову-мантру для своєї власної дитини. Моя мета — заохотити матусь до цього креативного процесу, щоб вони співали і так практикували мама-терапію. Адже немає нічого більш магічного, ніж мамина любов», — наголошує письменниця.

Фото автора.