Народний депутат України Олександр Кодола (на знімку в центрі) разом із Міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим та виконувачем обов’язки голови обласної державної адміністрації Юлією Свириденко відвідали спеціальний авіаційний загін

Державної служби з надзвичайних ситуацій у Ніжині, на базі якого буде розташовано сервісний центр системи авіаційної безпеки МВС.
Як повідомив народний депутат Олександр Кодола, до кінця року тут створять авіаескадрилью у складі Ніжинського авіазагону. До неї вже розпочато набір фахівців, а їх треба 194. Спеціалісти отримають 48 службових квартир. Для обслуговування вертольотів збудують чотири ангари. До кінця року, згідно з україно-французькими домовленостями, до Ніжина прибудуть три гелікоптери для аеромедичної евакуації та санітарно-рятувальних операцій і один — для Національної гвардії України. Вони оснащені всіма необхідними видами спецтехніки, системами відеоспостереження, медичним устаткуванням і працюватимуть по всій Україні.
«Це новий етап розвитку не тільки для нашого авіаційного загону, а й для всієї ніжинської громади», — зазначив народний депутат від Ніжинського округу Олександр Кодола.

Чернігівська область.

Фото прес-служби народного депутата.