У Рівненському обласному центрі комплексної реабілітації інвалідів триває капітальний ремонт триповерхового спального корпусу № 3, що в селі Олександрія Рівненського району.
Об’єкт збудували майже півстоліття тому. Раніше це був дитячий табір. А з вересня нинішнього року тут активно працюють будівельники. Вже демонтували старе шиферне покриття, прогнилі крокви, мурлати. Натомість встановили дерев’яні конструкції і нове покриття з металочерепиці. Тепер у приміщенні корпусу є система опалення, прокладено нову електропроводку та кабелі пожежної сигналізації. Окрім цього, частина цоколя утеплена пінопластом.
Нині особи з інвалідністю проживають у лікувальному корпусі, а після реконструкції перейдуть у новий, де планують створити 50 ліжко-місць. Тут люди проживатимуть у комфортніших умовах. Для безперешкодного доступу до приміщення встановлять два підйомники та пандус.
Як розповідає директор закладу Оксана Кравчук, центр ремонтують для осіб з інвалідністю І—ІІІ груп, які мешкають у Рівненській області.

Рівне.