На контролі «Голосу України»: ремонт доріг

РІВНЕ:

23 вулиці області — вже з оновленим дорожнім покриттям, ще у трьох десятках населених пунктах Рівненщини тривають капремонти, повідомив начальник управління дорожнього господарства при департаменті будівництва та архітектури Рівненської ОДА Віталій Кардаш. Загалом до кінця року планують відремонтувати майже сотню місцевих доріг.

На знімку: будівництво дороги у Радивилівському районі.

Фото надано прес-службою РОДА.

Цьогоріч для Рівненщини на дороги передбачили 281 млн грн. Кожному району кошти розподілили відповідно до довжини дорожнього полотна. І там, де райони спрацювали оперативніше, роботи вже на фініші. Це, зокрема, Костопільський, Радивилівський, Рівненський, Сарненський, Володимирецький, Дубровицький та Здолбунівський райони.
— Нині в області працюють 22 будівельні організації. І не лише рівненські. Маємо підрядників з Києва, Житомира, Хмельницького та Львова. Завершені роботи ретельно перевіряємо, бо нас цікавить якість робіт, — наголосив Віталій Кардаш.
Крім того, завершується підготовка проектної документації на будівництво Північної об’їзної дороги Рівного завдовжки 14,2 км. Проект фінансуватиметься з держбюджету у межах Дорожнього фонду. Як повідомляють у Держагентстві автодоріг, будівництво цієї об’їзної розпочнеться навесні 2019-го.