Тернопіль:

Дитячий будинок сімейного типу створили в селі Жовнівка Бережанського району для сім’ї Данилюків (на знімку). Олег та Світлана виховують четверо власних та п’ятеро прийомних дітей. Найстаршому — 28 років, наймолодшому — три.

Данилюків вітали односельчани та друзі. Зі словами вдячності до багатих душею батьків звернувся голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук: «Ви взяли на себе величну, але дуже важливу та відповідальну місію. Хоча кажуть, що чужих дітей не буває, добре розуміємо, які відвагу, мужність, доброту та чуйність треба мати, щоб у доволі складний економічний час відважитись на такий крок. За це вам — велика шана та низький уклін. Впевнений, що у цій затишній садибі ви добре виховуватимете дітей, піклуватиметесь про їх здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, допомагатимете у навчанні, створите належні умови для розвитку їхніх природних здібностей, готуватимете їх до самостійного життя та праці».
Великий комфортний будинок, вартістю у понад мільйон гривень, придбали за кошти держбюджету. Ще 61 тисячу гривень для облаштування житла виділили з місцевого бюджету, — повідомляють на сайті Тернопільської обласної ради.

Фото надано прес-службою Тернопільської облради.