19 нових сучасних УЗД-сканерів виробництва компанії Philips, закуплених у рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» для міських та районних лікарень, надійшли на Рівненщину. Після оформлення всіх необхідних документів їх передадуть за призначенням.

Як розповів керівник групи впровадження проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок, у рамках реалізації проекту передбачається, окрім іншого, повне переоснащення сучасним кардіологічним обладнанням лікарень первинного, вторинного та третинного рівня, а нині реалізовується черговий етап проекту з переоснащення лікарень вторинного рівня:
— Раніше в рамках проекту ми закупили сучасну кардіологічну техніку для Рівненської обласної клінічної лікарні та на її базі створили серцево-судинний центр. Наступним етапом реалізації проекту стала закупівля новітнього обладнання, зокрема кардіоаналізаторів та УЗД-сканерів, для міських та районних лікарень. Консультанти вже працюють над тендерною документацією для закупівлі нового обладнання для амбулаторій.

Рівне.

Фото надано автором.