ЧЕРНІВЦІ:

Вчора о восьмій ранку мешканці сіл на напрямку Криворівня — Чернівці перекрили дорогу Р-62 на ділянці між обласним центром та Путилою. Акція викликана відсутністю будь-яких ремонтних та будівельних робіт на розбитій ущент дорозі.
9 жовтня обурені люди вже перекривали цю дорогу, але, вислухавши чергові обіцянки дорожників та місцевої влади, розійшлися по домівках. У середу вони знову вийшли на пікет. Річ у тому, що цією дорогою відмовляються курсувати навіть автобуси.
Нещодавно будівельники вивезли техніку до села Великий Рожин і нібито виконали підготовчі роботи. Але далі справа не просунулася. Пікетувальники заявили, що стоятимуть до восьмої вечора, а вранці повернуться знову.
Дороги у гірських районах Буковини перебувають у вкрай жахливому стані. Про це неодноразово заявляв з трибуни Верховної Ради народний депутат Іван Рибак, який переймається проблемами області, передусім гірських районів.
На Буковині активно ремонтують і будують автодорогу Чернівці — Житомир. Як видно, на місцеві напрямки коштів не вистачає. Хоча голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук пообіцяв докласти максимуму зусиль, звернутися до Кабміну щодо додаткового фінансування, щоб і горяни мали якісну дорогу. Бажання є, але рік завершується, а дороги немає.