Щедро вродили ниви Івано-Франківщини. А тепер треба вирощену продукцію реалізувати. Саме тому в області готуються до проведення ярмарків «Золота осінь». 

Іванна Пулька з Олієво-Королівки Городенківського району пишається вирощеним урожаєм.

Фото автора.

Перший заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Марія Савка акцентує увагу на тому, що важливо забезпечити споживачів якісною сільгосппродукцією та продовольчими товарами місцевих підприємств харчової та переробної промисловості. Визначилися з місцями проведення ярмарків. В обласному центрі їх розгорнули вже сьогодні на майданчиках біля ринків на вулицях Тролейбусній та Стуса, а також у приміських Крихівцях.
Реалізація продукції безпосередньо від товаровиробників та переробних підприємств на осінніх ярмарках стала вже традицією. Ціни тут зазвичай нижчі від ринкових, тож мешканці Івано-Франківська мають змогу запастися на зиму. Це вони зможуть робити щосуботи впродовж місяця.
Ярмарок важливий і для селян. Сільський голова Олієво-Королівки Городенківського району Іванна Пулька каже, що цьогоріч великий врожай картоплі та овочів, тож громадою також збираються на торги. У місті є попит на всяку сільгосппродукцію, зокрема й на гарбузи. Вони щедро вродили. Є й 50-кілограмові. Звісно, такі на ринок не повезеш. Утім, можна й часточками продавати.

Івано-Франківська область.