Спеціалісти ТОВ «Агропродсервіс — Вест» у селі Велика Вільшаниця, що на Львівщині, посадили для відгодівлі чергову партію з 10 тисяч добових індичат, завезених із Польщі.

Індиків породи «крос біг-6» відгодовуватимуть власними кормами, виготовленими на комбікормовому заводі «Агропродсервісу». Період відгодівлі цієї породи індиків для самок становить 3 місяці, а для самців — 6. Таку ж партію цього року вже почали вирощувати в серпні. В результаті, нині на базі ТОВ «Агропродсервіс — Вест» перебуває на відгодівлі 20 тис. індиків породи «крос біг-6».
Виготовлене м’ясо переробляють та реалізовують і в сирому вигляді, і у вигляді готової продукції. Усе це можна придбати у фірмових магазинах «Студія м’яса». Тому, як і минулого року, господині матимуть змогу приготувати улюблені страви з дієтичної індичатини до новорічного та різдвяного столу, повідомляють на сайті компанії.

Надія МИКОЛАЙЧУК.
Фото надано прес-службою компанії «Агропродсервіс».

Тернопільська область.

 

ДОВІДКОВО

ТОВ «Агропродсервіс — Вест» — сучасне та найбільше в Тернопільській області підприємство з відгодівлі та забою птиці. Засноване у 2013 році. Господарську діяльність здійснює на території Тернопільської та Львівської областей.