Майже 12 мільйонів гривень із Державного фонду регіонального розвитку зусиллями народного депутата фракції «Народний фронт» Хвичі Мепарішвілі отримало місто Миронівка, що на Київщині, на будівництво сучасного спортивно-оздоровчого комплексу. Про це повідомляє прес-служба «Народного фронту».
«Миронівка матиме сучасний спортивно-оздоровчий комплекс. Для мене це особливо важливо, адже питання будівництва цього спортивного об’єкта порушував ще в часи депутатства в Київській обласній раді. А вже як народний депутат сприяв його включенню до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку», — повідомив Хвича Мепарішвілі.
Разом із представниками місцевої влади парламентарій проінспектував перебіг підготовчих робіт, що ведуться на території майбутньої спортивної споруди, та взяв участь у нараді, під час якої було обговорено план реалізації проекту будівництва.
«Сподіваюся, що зовсім скоро мешканці міста матимуть змогу займатися спортом та фізкультурою в новому сучасному спортивному комплексі, на який чекали не один рік», — підкреслив представник «Народного фронту».