Сідней (Австралія). Представники України щодня здобувають нагороди на «Іграх Нескорених».
Порадували вони на стартах у басейні. Богдан Оксентюк виборов срібну медаль в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем. Володимир Король виграв срібну відзнаку у запливі на 50 метрів на спині та «бронзу» — на 50 метрів вільним стилем. Віктор Шинкарук став срібним призером на 50-метрівці брасом.
Євген Олексенко виграв «срібло» у змаганнях з пауерліфтингу. Він — ветеран АТО, брав участь у боях біля ДАПу, під Пісками, Опитним, Водяним (2015—2016 роки). До війни серйозно займався пауерліфтингом.
Нарешті, Юрій Дмитренко виборов срібну медаль з метання диска. Він — поліцейський, також ветеран АТО, брав участь у боях у Донецькій та Луганській областях (2014—2016 роки).
Раніше українець Олександр Гавриленко був удостоєний золотої відзнаки в змаганнях з пауерліфтингу у середній вазі. А другого дня змагань наші спортсмени Олександр Бєлобоков і Сергій Ільницький вибороли золоті медалі у веслуванні на тренажерах. Нагадаємо, що першу нагороду у Сіднеї здобув Денис Фіщук — він став третім у велоперегонах.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.