За добу (станом на ранок 29.10) російські найманці 19 разів відкривали вогонь по наших військових, зокрема тричі з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. За даними прес-центру штабу ООС, противник гатив у районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Славне, Тарамчук, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.
На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на донецькому — біля Луганського, на маріупольському напрямку — в районі населеного пункту Гнутове противник застосовував міномети. В першому випадку це була зброя калібру 120 мм, а в інших — 82 мм.
Увесь вогонь, крім одного випадку, окупанти сконцентрували на двох напрямках. Найчастіше загарбники відкривали вогонь на Приазов’ї, трохи менше обстрілів було зафіксовано на донецькому напрямку. Для вогневого впливу бойовики переважно використовували гранатомети та великокаліберні кулемети.
«Упродовж минулої доби один військовослужбовець зазнав поранень. За даними розвідки, трьох окупантів знищено, ще шістьох — поранено», — зазначили в штабі ООС.