Учора до України з Австралії повернулася національна збірна, яка брала участь у міжнародних змаганнях Invictus Games («Ігри Нескорених»). З 20 по 27 жовтня 15 наших ветеранів та військовослужбовців, які зазнали поранень під час бойових дій на Донбасі, виборювали перемоги у Сіднеї. Загалом українці здобули 7 золотих, 10 срібних і 3 бронзові медалі, чим справили фурор.
Перед вильотом додому нашу команду під час відеоконференції привітав Президент України Петро Порошенко. «Ми вас дуже любимо. Ми за вас дуже вболіваємо. Ми дуже пишаємось вами. Ви є найкраще, справжнє обличчя України — сильне, красиве, патріотичне. Дуже дякую вам», — цитує главу держави його прес-служба.

Українці під час розмови також розповіли, що спілкувалися із засновником «Ігор Нескорених» британським принцом Гаррі і просили про можливість проведення змагань у нашій країні. За їхніми словами, принц розповів, що з таким проханням також звертався П. Порошенко, і це питання буде розглянуто. «Як на мене, Україна й українці — одна з найбільш нескорених націй світу. І ми вибороли право проводити «Ігри Нескорених», тим паче що ми маємо таких бійців і таких справжніх чемпіонів», — цитує Президента його прес-служба.
Зауважимо, цьогоріч у підтримці нашої команди було чимало знаменитостей, серед яких і футболіст Девід Бекхем, котрий є амбасадором «Ігор Нескорених».