Народний депутат Костянтин Яриніч (на знімку) (БПП) спільно з міською владою Кропивницького втілює в життя соціально-економічні проекти. Про це народний депутат написав на своїй сторінці у Фейсбуці після спільної прес-конференції з міським головою Кропивницького Андрієм Райковичем.

«Спільними зусиллями з міською владою були відкриті нові перинатальний центр, амбулаторія сімейної медицини, гемодіалізний та інсультний центри. На 2019 рік уже заплановано початок будівництва хірургічного корпусу лікарні Швидкої меддопомоги та забезпечення лікарні міста новітнім обладнанням», — розповів К. Яриніч.
Він також повідомив, що цього року було дано старт енергоефективному проекту «Вікна нашого міста». «Розпочали зі шкіл та садочків, де встановлено понад 200 енергозберігаючих вікон за рахунок коштів Держбюджету, які мені вдалося відстояти в парламенті. У 2019 році до шкіл та лікарень ми долучаємо багатоповерхівки міста, в яких буде встановлено енергозберігаючі вікна. Нині надзвичайно важливо скоротити втрати тепла. Упевнений, що в конструктивній співпраці з міським головою ми створимо комфортні умови життя в місті», — підкреслив народний депутат.                                                               

Вл. інф.