Наприкінці року у свій дитсадок піде малеча із села Борщівка, що в Костопільському районі. Відпаде потреба возити їх у сусіднє село Мала Любаша.

На знімку: останні штрихи будівельників перед введенням у дію дитсадка в селі Борщівка Костопільського району Рівненщини.

— Роботи із завершення капітального ремонту — а це 3,7 мільйона гривень — цьогоріч повністю фінансуються із сільського бюджету. У 2016—2017 роках цей об’єкт облаштовувався за кошти обласного, районного і сільського бюджетів, — розповідає голова Малолюбашанської ОТГ Віктор Талащук. — З відкриттям дитсадка у Борщівці на тридцять місць тут повністю знімається черга в дошкільний заклад.
До речі, у квітні в селі Мирне відкрили третю групу дитсадка «Журавлик» і в такий спосіб забезпечили стовідсотково потребу у місцях для дітей з Мирного, Данчимоста, Тихого Малолюбашанської ОТГ.
— Нині виготовляється проект на капітальний ремонт дитсадка у селі Новий Берестовець, — ділиться планами Віктор Талащук. — Його реконструкція почнеться наступного року. З його введенням ми повністю забезпечимо місцями в дошкільних закладах дітей із сіл нашої ОТГ — Нового Берестовця, Мащі, Кам’яної Гори, Глажевої, Лісополя.

Олександра ЮРКОВА.
Фото Тетяни ПАНАСЮК.