Підполковник податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області Василь Карабін протягом чотирьох місяців разом із колегами-податківцями з Києва, Маріуполя, Слов’янська, Полтави, Харкова і Яготина виконував завдання з протидії економічній злочинності та контрабанді на лінії розмежування в Луганській області. Щойно офіцер повернувся додому.

Начальник головного управління ДФС у області Олексій Петріченко (ліворуч) зустрів Василя Карабіна в урочистій обстановці.

За його словами, за час несення служби протягом доби через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» проходило 10—12 тисяч громадян, переважно — пенсіонери.
Підполковник розповідає, що влітку, коли температура повітря доходила до позначки у 40 градусів, багато людей в очікуванні своєї черги втрачали свідомість, і йому разом з іншими колегами та медиками доводилось приводити людей до тями, наприклад, робити непрямий масаж серця. Тому податковий міліціонер не тільки виявляв порушення законодавства, а й навчився надавати першу медичну допомогу.
Начальник головного управління ДФС у області Олексій Петріченко урочисто зустрів підполковника податкової міліції. Керівник подякував Василеві Карабіну за мужність, патріотизм та виконаний із гідністю обов’язок перед Батьківщиною і зазначив, що радий бачити офіцера здоровим й неушкодженим.
Наразі підполковник певний час відпочине, набиратиметься сил за час нетривалої відпустки, а потім повернеться до служби, поінформували з облДФС. Адже сумлінності йому не позичати.

Василь НИТКА.
Фото надано облДФС.