За добу (станом на ранок 14.11) російські найманці 8 разів відкривали вогонь по наших військових. Двічі противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. За даними прес-центру штабу ООС, ворог гатив у районах населених пунктів Кримське, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Водяне та Гнутове.
Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм загарбники двічі обстрілювали позиції поблизу Кримського.
Найбільшу вогневу активність окупанти виявили на Приазов’ї. Тут противник вів прицільний вогонь з озброєння БМП-1 по позиціях Об’єднаних сил поблизу Чермалика. В інших випадках важке озброєння не застосовувалось, проте фіксувався інтенсивний вогонь з гранатометів різних типів.
«Внаслідок бойових дій жоден військовий не постраждав. За даними розвідки, двох російських окупантів знищено, ще п’ятьох — поранено. Відповідно до звіту СММ ОБСЄ, на тимчасово окупованій території патрулями місії вкотре зафіксовано важку техніку збройних формувань РФ, розміщену з порушенням ліній відведення або відсутню у районах зберігання: зокрема виявлено 5 самохідних гаубиць (2С1 «Гвоздика», 122 мм), розміщених біля Шимшинівки з порушенням ліній відведення. Наступного дня там само, за межами виділених місць зберігання озброєння, БПЛА місії виявив 10 танків T-72», — йдеться в повідомленні штабу.