Протягом року міський центр надання послуг учасникам бойових дій надав 13,5 тисячі послуг. Найбільш затребувані — консультації з соціальних питань (майже третина звернень).
Центр створено в травні 2016-го. Він надає інформаційну, соціальну, психологічну та юридичну допомогу, приймає документи на міські програми соціального захисту звільнених у запас військовослужбовців. Окрім того, сприяє в працевлаштуванні та оздоровленні, організовує культурні та розважальні заходи. Для фізичної та психологічної реабілітації ветеранів створено футбольну команду «Крила АТО».
Як повідомила прес-служба міськради, цього року надано 395 юридичних та 486 психологічних послуг, 28 осіб працевлаштовано, 28 відправлено на оздоровлення. Популярними є заходи для ветеранів та їхніх сімей — проекти «Історія успіху», «Сім’я, яка чекає», «Родинна порадня», туристичні походи. Під час книжкового форуму у Львові працівник центру Тарас Бортнічук організував стенд-виставку книг учасників АТО, де вони могли поспілкуватися з читачами та популяризувати свої видання.