На Львівщині презентували найбільшу карту з гастролокаціями області, що містить інформацію про фермерські господарства, відкриті для туристів. Презентація відбулась у межах Міжнародного фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCa SHOW Lviv, який втретє проходить у Львові.
Гастрокарта — це фізична карта області, виставкова площа якої займає 5 на 13 метрів. На ній географічно розташовані гастролокації від фермерів, які пропонують свою продукцію. 16 фермерських господарств Львівщини запрошують туристів у гастромандри.
Серед продуктів на карті із гастолокаціями: равлики, сири, продукти із мангалиці, мед, ягоди. Всі продукти можна не лише детально роздивитися, а й скуштувати.
«Третій рік поспіль Львів демонструє, що ми можемо бути першими. Ми можемо претендувати на те, щоб наша продукція, наші послуги, наше добре ім’я завоювали ринки Європи й світу. Переконаний, що всі наступні фестивалі ставатимуть все потужнішими та масштабнішими», — зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, який завітав на презентацію.

Львів.