Полтава:

В обласному центрі влаштували традиційний благодійний студентський бал «Допомогти так легко». Цей масштабний щорічний захід відбувався удванадцяте поспіль за ініціативою студентської ради обласного центру та підтримки профільного управління міськради.

Понад півтисячі студентів місцевих вишів згуртувалися, щоб поспілкуватися між собою, потанцювати й водночас зібрати кошти на лікування юного земляка Єгора Басараба, котрий тривалий час бореться з тяжкою онкологічною хворобою. Торік на балу також підтримували цього хлопця. Тож мати подякувала одноліткам сина за небайдужість та висловила сподівання, що спільними зусиллями вдасться подолати недугу.
На оптимізм налаштовувала й «діснейлендівська» тематика цьогорічного балу. Його учасники, крім демонстрації своїх умінь на танцполі, могли не менш яскраво «засвітитися» у фотозоні, взяти участь у благодійному аукціоні та розіграші подарунків від партнерів заходу. Загалом, з урахуванням зібраних на балу коштів, скарбничка доброти та милосердя поповнилася на 43 тисячі 477 гривень.