КРОПИВНИЦЬКИЙ:

Дорожники Кіровоградської області всю ніч розчищали дороги від снігу. Захурделило тут ще надвечір понеділка. Одразу на дороги вийшла й снігоприбиральна техніка, — повідомили в Службі автомобільних доріг в області. Вночі виникали короткочасні ускладнення з проїздом у п’яти районах області. Зокрема, в Новоархангельскому поблизу с. Станіславове (автомобільна дорога М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка) та в Маловисківському, де складна ситуація на цій же дорозі у Великій Висці залишається дотепер.

Ускладнився проїзд і на Південному обході  Кропивницького поблизу села Соколівське. Там перекинувся причеп КамАЗу і перекрив рух для транспорту. Дорожні працівники техніку оперативно підняли, і рух відновився.
Виникали ускладнення і в Олександрійському районі на дорозі М-22 Полтава — Олександрія поблизу села Олексіївка та в Благовіщенському районі біля села Пушкове на дорозі Н-24 Благовіщенське — Миколаїв. Загалом на ліквідації наслідків негоди задіяно 179 дорожніх працівників та 136 одиниць техніки і механізмів.
Станом на сьому годину ранку вівторка проїзд дорогами Кіровоградщини забезпечено, — відзвітували шляховики. Хоч подекуди дорожня техніка продовжувала працювати.